Wally Preyll zet Prikkewater op z'n kop

05-09-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Wally Preyll vierde afgelopen zondag zijn 35-jarig jubileum als artiest en dat hebben ze geweten in Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen. Wat een fans heeft deze artiest! Dus speelde hij voor een afgeladen locatie. Direct al bij de entree werd je welkom geheten door de gastheer in een knalrood kostuum. 'Een feestje begint al direct bij de entree' moet de gedachte zijn geweest. Er stond er een prachtige oldtimer klaar voor een fotomoment. Dat was al een goed begin maar zo ging het de hele middag door.

Bezoekers konden in de Photo-Booth een foto laten maken en natuurlijk genieten van de diverse optredens. En wat een fantastisch personeel daar in Prikkewater! Een strak draaiboek stond garant voor een schitterend feest. Aan alles was gedacht! Niet te lang en niet te kort van 14.00 tot 17.00 uur was het volop genieten. iedereen kan terugkijken op een werkelijk meer dan geslaagd feest.

Wally werd terecht flink in het zonnetje gezet en de diverse artiesten (DJ John Ditch, Jaimy Taylor. Of Course, BEM, Barbara en Marscha, Marina, Sylvia en Martin van Dance to the Sixties) brachten de zaal tot een kookpunt. Natuurlijk was Wally Preyl het middelpunt met zijn optredens. Met de Johnny Valentino nummers brak er een waar meezingfestijn los. Conclusie: een topfeest, complimenten aan de organisatie. En Wally op naar de volgende 35 jaar?

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date