Categorieën

Service

Wannebiezz tekenen bij Red Bullet

Wannebiezz tekenen bij Red Bullet
Uit

Wannebiezz tekenen bij Red Bullet

  • Redactie
  • 30-04-2019
  • Uit
Wannebiezz tekenen bij Red Bullet
VLAARDINGEN - De Wannebiezz, met afstand de gezelligste band van Nederland, hebben op 30 april een platendeal getekend bij de, met afstand gezelligste platenmaatschappij van Nederland, Red Bullet.

Beide partijen gaan intensief samenwerken om de Benelux te veroveren. De eerste stappen hiertoe zijn inmiddels gezet, want op 10 mei ziet het eerste gezamenlijke product het levenslicht. In samenwerking met producer Eddy Ouwens en tekstdichter Jan Rot maakten De Wannebiezz de single 'ECH WEL', een humoristisch nummer met de herkenbare onvervalste Rotterdamse tongval.

,,De Wannebiezz passen uitstekend bij Red Bullet'', volgens Willem van Kooten. ,,Ik hou van Nederlandstalig met een knipoog. Red Bullet is het huis van Gerrit Dekzeil, Sjef van Oekel, Barend Servet, Rubberen Robbie en Huub Hangop. En nu dus ook van De Wannebiezz!'' De Wannebiezz zijn enorm enthousiast over deze stap in hun muzikale carrière en zijn vastbesloten om, naast alle Nederlandse en Vlaamse podia, vooral de hitlijsten te bestormen.
RED BULLET en DE WANNEBIEZZ? Ja toch, niet dan, ECH WEL!