Week van de Amateurkunst (WAK)

21-03-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - (Amateur)Kunstenaars in Vlaardingen opgelet: van 28 mei t/m 5 juni is het de Week van de Amateurkunst. In Vlaardingen heeft KADE40 de coördinatie van de WAK op zich genomen. Wil jij als (amateur)kunstenaar een bijdrage leveren aan deze week, kom dan donderdag 24 maart 19.30 naar het overleg bij KADE40.

Het startschot voor de Week van de Amateurkunst (WAK) is gegeven op woensdag 2 maart. Tijdens deze meeting bij KADE40 is er een korte introductie gegeven wat de WAK inhoudt, wat de rol van KADE40 als coördinator hierin is en wat amateurkunstenaars zouden kunnen doen om tijdens deze week de (amateur)kunst binnen Vlaardingen onder de aandacht van het publiek te brengen. Tijdens deze brainstorm zijn er een aantal ideeën ontstaan. Donderdag 24 maart worden de mogelijkheden om twee verschillende kunstdisciplines samen te voegen, zodat deze gezamenlijk tot een uiting of optreden kunnen komen, verder uitgewerkt. De tot stand gekomen resultaten kunnen getoond worden bij KADE40, maar ook op locatie.

De oproep aan alle (amateur)kunstenaars binnen Vlaardingen is: wat ga jij doen tijdens de WAK-week? Wil jij samenwerken met een heel andere discipline? Geef je bijvoorbeeld een cursus striptekenen en wil je eens samenwerken met iemand die improvisatietraining geeft? Durf je te mixen en te matchen? Kom dan op donderdag 24 maart a.s. om 19.30 uur naar KADE40. Inloop vanaf 19.00 uur. Gedurende de avond wordt er op een interactieve manier gebrainstormd over wat de verschillende partners tijdens de WAK kunnen gaan doen.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date