Werving van bedrijven en maatschappelijke organisaties in volle gang!

26-03-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In navolging van ruim negentig steden in Nederland krijgen Maasluis, Vlaardingen en Schiedam nu ook een eigen maatschappelijke Beursvloer. Op woensdag 23 mei ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties uit de drie Waterweggemeenten elkaar tijdens de eerste Maatschappelijke Beursvloer. MATCH MVS is de plek waar bedrijven contact leggen met maatschappelijke organisaties en hun diensten, producten, materialen, menskracht en expertise met hen ruilen. Een mooie gelegenheid om maatschappelijke betrokkenheid en sociaal ondernemen vorm te geven en het bedrijf te profileren. MATCH mvs vindt plaats op woensdag 23 mei van 16.30 tot 19.30 uur in de Grote Kerk van Vlaardingen.

Waarom?
We kunnen meer bereiken door samenwerking. Een bloeiende lokale maatschappij is een basisvoorwaarde voor een goed ondernemersklimaat en maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt daaraan bij en samenwerking met maatschappelijke organisaties dient zo ook direct het bedrijfsbelang. Maatschappelijke organisaties zien in de bedrijven waardevolle bondgenoten in het bereiken van hun doelen.
MATCH MVS is een leuke en efficiënte manier om deze samenwerking tussen bedrijfsleven en maatschappelijk middenveld mogelijk te maken.

Een dynamische beursvloer!
In een dynamische en informele sfeer maken bedrijven, serviceclubs en maatschappelijke organisaties matches met elkaar. Wat de één over heeft of graag wil bieden is voor de ander zeer gewenst. Na de ontvangst, opening en de slag van de gong is er 1,5 uur om te handelen. Lopend over de beursvloer kan alles gematcht worden, zolang het met gesloten beurs is. Na het ‘handelen’ is er een netwerkborrel. Er is plaats voor circa 40 bedrijven en 50 maatschappelijke organisaties. Snelle aanmelding is dus van belang!

Partners
De partners in MATCH MVS zijn de Maatschappelijke Kring Vlaardingen (MKV), de Industriële Kring Vlaardingen (IKV) en de Servicepunten vrijwillige inzet van de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De beursvloer wordt voor een groot deel mogelijk gemaakt door het Fonds SV en de Rabobank.

Deelnemen?
Bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen voor deelname mailen of bellen naar bureaunijk@gmail.com 06 – 24250166.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date