Wie kies jij als Valentijn ?

21-01-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Maaltijden Op Maandag, ofwel MOM, organiseert een bijzonder diner op 15 februari: MOM Amour! Een bijzonder gebeuren in de kassen van Stadslandbouw Van Ruytenburch aan de Hofsingel en dé gelegenheid om je Valentijn (die je de dag ervoor ontmoet hebt?) mee te nemen. Natuurlijk kun je ook iemand anders, die veel voor je betekent, een plezier doen ! Je liefste vriend of vriendin, je moeder met wie je eens lekker samen uit wilt gaan, de buurman, een nicht…de keuze is aan jou!


Een compleet avondje uit
Wat kun je verwachten ? Een driegangendiner, samengesteld door de koks van MOM die in de keuken door Stadsdichter Look J Boden geholpen worden bij het koken. Look zal ook nog een speciaal voor deze bijzondere gelegenheid geschreven gedicht voordragen ! Daarnaast is er muziek van “Ogen Dicht”, een akoestisch spelende band die ook al optrad in het Glazen Huis Vlaardingen (beelden hier!!) . Lekker genieten dus, waar je al zintuigen verwend zullen worden !


Aanschuiven?
Al warm geworden voor een romantisch, of in ieder geval gezellig en ontspannen avondje op een bijzondere plek ? Zo kun je aanschuiven: je stuurt een mailtje naar maaltijdenopmaandag@gmail.com en boekt daarin voor twee personen, jijzelf en degene die je meeneemt. Je krijgt dan een bevestiging als je plaats gereserveerd is en daarna betaal je op de avond zelf (begint rond 18 uur) het ongelooflijk lage bedrag van €14… en ja, da’s het bedrag dat je voor z’n tweeën betaald ! Dus wees er snel bij!

Gerelateerd