Winterkost in De Hommel

29-12-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN – De Vlaardingse coverband The HUVters begint het nieuwe jaar met een optreden in muziekcafé De Hommel. Op zaterdagavond 6 januari brengt de band het programma Winterkost, met afwisselende rock- en bluescovers. The HUVters laten zich inspireren door grote namen uit vooral de jaren zeventig en tachtig. Op de setlist staan onder meer nummers van Eric Clapton, de Rolling Stones en J.J. Cale. Er staat bij Winterkost een keur aan nieuwe covers op de setlist van The HUVters. Dat maakt het optreden ook de moeite waard voor publiek bij het eerdere succesvolle optreden Zomerzweet.
The HUVters – een acroniem voor Helemaal Uit Vlaardingen – is een lokale zesmansformatie. De gitaristen Frank Nijboer en Peter van Druten, bassist Hans Buurmeester, drummer Kees Nieuwstraten en zangers Theo Miltenburg en Peter van Rijn laten zich met verve horen en trakteren op een avondje stevige ‘winterkost’ in de sfeervolle ambiance van De Hommel.

Muziekcafé De Hommel, zaterdag 6 januari 2018; tap open vanaf 20.00 uur, band vanaf 22.15 uur, Schiedamsweg 37.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date