Categorieën

Service

Wintersale bij KADE40

Wintersale bij KADE40
Uit

Wintersale bij KADE40

  • Redactie
  • 14-11-2016
  • Uit
Wintersale bij KADE40
VLAARDINGEN - De maanden november en december staan bij KADE40 in het teken van de Wintersale. Deze periode wordt er werk uit de Kunstuitleen te koop aangeboden. Voor zeer gunstige prijzen en op gezette tijden zelfs met flinke kortingen.

Met het verkopen van werk wil KADE40 de huidige collectie van de Kunstuitleen verder ontzamelen en verjongen. Met de opbrengst van de Wintersale zal nieuw werk worden aangeschaft, waarbij meer de nadruk op fotografie en design in brede zin zal komen te liggen. De collectie in de Kunstuitleen krijgt hierdoor een meer eigentijds karakter.

Speciale acties en loterij


Op vrijdag 25 november hebben we tussen 17.00 en 21.00 uur de speciale actie ‘25% op de 25e’. Deze avond zijn de geselecteerde werken te koop met een korting van 25%. Vrijdag 16 december geldt – ook tussen 17.00 en 21.00 – de actie ‘twee voor de prijs van 1’. Deze avond wordt ook de winnaar van de Kunstloterij bekend gemaakt. Loten voor de Kunstloterij zijn vanaf 25 november te koop bij KADE40 voor € 1,00 per stuk. Eventuele overige acties worden via de site en/of facebookpagina van KADE40 bekend gemaakt.

De wisselende collectie van te koop aangeboden werken is vanaf begin november te bekijken en te koop in de centrale hal van KADE40. De door verkoop ontstane lege plekken worden dagelijks aangevuld met nieuw te koop aangeboden werk. Hierdoor is het zeker de moeite waard meerdere keren te komen kijken. De Wintersale duurt tot en met 23 december a.s. De expositie is te bezoeken tijdens openingstijden van KADE40.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →