Winterwandeling: bomen & struiken

07-02-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zondag 23 februari organiseren de Broekpoldergidsen een nieuwe wandeling door de Broekpolder. Tijdens deze winterwandeling maak je kennis met de diverse soorten bomen en struiken in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. De gidsen leren je hoe je in de winter al aan de bomen en struiken kunt zien dat het voorjaar in aantocht is.

De wandeling start om 11:00 uur vanaf de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek, warme kleding en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd. 

Zin om mee te lopen? Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt. De volgende wandeling is op zondag 8 maart en betreft een runderwandeling.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date