Categorieën

Service

Winterwandeling in de Broekpolder

Winterwandeling in de Broekpolder
Uit

Winterwandeling in de Broekpolder

  • Redactie
  • 10-12-2018
  • Uit
Winterwandeling in de Broekpolder
VLAARDINGEN - De winter komt er aan. De natuur bereidt zich hierop voor. Vogels vertrekken, bomen worden kaal en de runderen eten wat ze eten kunnen. Op zondag 16 december kun je onder leiding van gidsen de mooie plekjes van het natuur- en recreatiegebied Broekpolder ontdekken. En zij vertellen je er van alles over. Zij vertrekken om 11.00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer twee uur. 

De kosten zijn twee euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te doen. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd. Zin om mee te lopen? Je kunt je aanmelden via [email protected]. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt, kan het zijn dat je niet mee kunt. 

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de winterwandeling op 26 januari en de voorjaarswandeling op 23 maart. Ook zijn er themawandelingen. Op 3 februari gaan ze met u op zoek naar de grote grazers en op zondag 10 februari is er een stiltewandeling. 

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl.