Woodstock onder het viaduct in Ambacht

15-09-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN – ‘Three days of peace and music’ zullen het niet worden, maar aanstaande zondag 22 september staat het weer te gebeuren aan de Vaart met muziek en veel gemeenschapszin: Het kleinschalige festival “Under the Bridge”, bij het viaduct onder de Heusdenslaan in Vlaardinger Ambacht, ter hoogte van de Emmakade/Wilhelminasingel. Een festival voor en door Ambachters dat sinds 2015 al voor de vierde keer wordt gehouden; 2016 werd even ‘overgeslagen’.

Organisator Raphaël de Kort, ‘Raaf’ voor vrienden :,,Laat de tuin de tuin, f*ck de vaat en bekijk de F1 een paar uur later. Kom gezellig om 14:00 uur naar de brug en ontmoet je buren die je nog niet kende of mensen van een straat verderop, maak vrienden, vaar met een sloep naar de overkant, geniet van de capriolen van de kinderen, het eten, drinken en natuurlijk…de muziek. Wat die muzikale ‘versnaperingen’ betreft is er ook dit jaar weer een programma met muzikaal talent uit ‘eigen buurt’: Vanaf 14.00 uur wordt er een mooie mengeling van muziekstijlen gespeeld door the Amazing Stroopwafels, the Daltons, de Zundapps, Peyote en Ogen Dicht.

,,De puzzel valt elk jaar een beetje automatisch in elkaar'', aldus Raaf, organisator van het evenement. ,,Dat komt eigenlijk door het enthousiasme van de muzikanten en leveranciers. Ze vinden het een bijzondere stek om hun ding te doen. En dat enthousiasme is er ook zeker onder de bezoekers. De meeste mensen die komen blijven tot het einde, Eten en drinken is er toch en zo wisselen zij hun vakantieverhalen uit en genieten van de muziek.''

Dit jaar kan er ook een kijkje worden genomen op het grote schip de “Theodora” schuin aan de overkant. Kleine, duurzame bootjes brengen je er heen en weer terug. 

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date