Wordt een Vlaardinger de slimste Maassluizer?

26-03-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Veilig thuis blijven volgens de RIVM-maatregelen maar toch een gezellige avond beleven? Daar hebben Grand Café de Waker in samenwerking met ClockAssist een oplossing voor bedacht, namelijk de online Pubquiz ‘De Slimste Maassluizer’. Doe vanuit het comfort van je eigen huis mee aan de live, anderhalf uur durende Pubquiz waarmee je het Rode Kruis en de lokale ondernemers steunt en ook nog leuke prijzen kunt winnen!

Iedereen is inmiddels geconfronteerd met de gevolgen van het Corona virus, de lokale ondernemers hebben het zwaar of zijn noodgedwongen gesloten en tegelijkertijd maakt de gezondheidszorg overuren om het virus te bestrijden. Tijd dus om de handen ineen te slaan vonden Thijs Boskamp en Guus Paalvast van Grand Café de Waker en Tom van Eijmeren van ClockAssist. Zij organiseren geheel belangeloos de online Pubquiz ‘De Slimste Maassluizer’ om inwoners van Maassluis en omstreken een gezellige avond te bezorgen en tegelijkertijd het Rode Kruis en de lokale ondernemers steun te bieden.

,,We vragen een klein bedrag van € 5,00 per persoon, maar meer doneren mag natuurlijk ook. Vijftig procent van de opbrengst wordt direct gedoneerd aan het Rode Kruis en de andere vijftig procent zal in de vorm van waardebonnen worden uitgekeerd aan de top tien deelnemers. Deze zijn te besteden bij de lokale Maassluise winkeliers'', vertelt de organisatie enthousiast.

Hoe meer deelnemers, hoe groter de opbrengst. Dus daag je vrienden, familieleden en kennissen uit en bewijs dat jij de slimste bent van Maassluis op vrijdag 10 april! 

De Slimste Maassluizer
Vrijdag 10 april om 20.00 uur
Aanmelden en meer informatie via www.deslimstemaassluizer.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date