Zangtalentenjacht “Vlaardingse Nieuwe”

09-05-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Ken je een zangtalent of ben je zelf een zangtalent tussen 8 en 16 jaar? Geef je dan op voor de talentenjacht “Vlaardingse Nieuwe” op het Haring& Bierfeest.

Veel mensen hebben bij The Voice Kids onze eigen Vlaardingse Manouk gezien . Dat was natuurlijk helemaal top bij de ‘blind auditions’: vier stoelen omgedraaid! Maar hoe kom je daar nou eigenlijk? Een goede stem is natuurlijk nooit weg en zangles ook niet maar waar je heel veel van leert is gewoon door heel veel ervaring proberen op te doen en zoveel mogelijk voor publiek op te treden. Laat dat nou kunnen op 30 juni. Van 10.00 uur tot 13.00 uur gaat de derde editie van de zangtalentenjacht "Vlaardingse Nieuwe" van start tijdens het Haring en Bierfeest in Vlaardingen en daar kan je je voor opgeven als je tussen de 8 en 16 jaar bent. Je hoeft niet perse uit Vlaardingen te komen…

Er zijn hele mooie prijzen te winnen voor de nummers 1,2 en 3, en er is voor elke deelnemer een aardigheidje! Er staat een prachtig podium met professioneel licht en geluid op de Visbank en eventueel kan je jezelf begeleiden met een instrument.

Winnen is heel leuk maar de insteek is om elke deelnemer de kans geven om z’n talent te laten zien op een groot podium en vooral om ze een leuke ervaring mee te geven. Er is ook een top jury zoals elk jaar, dus geef je dus nu op!

Het liefst via deze Facebookpagina  maar als dat niet kan stuur dan een mailtje naar marschahollenberg@gmail.com .Gerelateerd