Zin in een theateravontuur?

03-08-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zin in een theateravontuur? Kom de Stadscrew van de Stadsgehoorzaal versterken! 

De Stadsgehoorzaal werkt intensief samen met een groot, enthousiast, hardwerkend en onmisbaar team van vrijwilligers, zonder wie de afgelopen drie seizoenen nooit zo succesvol waren geweest. Ook aankomend seizoen zetten we samen de schouders eronder om bezoekers en artiesten een geweldige avond in het theater te bezorgen. Interesse om bij de avontuurlijke  Stadscrew te komen? Op donderdag 30 augustus en woensdag 5 september om 20:00 uur vindt een informatiebijeenkomst plaats voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden, wees welkom!

Iedereen die sociaal, gastvrij, fris, fruitig en één bonk dienstverlening is én die bovendien zin heeft af en toe vrijwillig mee te helpen is van harte welkom bij de Stadscrew. Binnen alle vakgebieden is ruimte: van service (bar/garderobe/publieksbegeleiding/receptie) tot techniek (licht/geluid) en van programma tot promotie (flyer- en posterverspreiding). Ervaring is niet vereist, maar een grote glimlach wordt des te meer gewaardeerd. Op donderdag 30 augustus en woensdag 5 september om 20:00 uur vindt er een informatieavond plaats in de Stadsgehoorzaal voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden. Tijdens de informatieavond wordt alles uitgelegd en is er alle ruimte om nader kennis te maken, vragen te stellen en nog even een drankje te drinken. 

Van maandag 10 t/m vrijdag 14 september vindt vervolgens de Crewcampus plaats vol trainingen, workshops en cursussen, waarmee iedereen wordt klaargestoomd voor een spetterend en gastvrij seizoen! En beloofd: zelfs van het werken wordt een (theater)beleving gemaakt.  


Hoe meld je je aan?


Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door een mail te sturen naar kimberly@stadsgehoorzaal.nl . Via deze link!  is alvast meer te lezen over
de mogelijkheden en rollen. Wie zich direct wil aanmelden voor de Stadscrew, kan dat doen via deze link!

Gerelateerd