Zin op Zondag: wat geef je door?

14-11-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De Windwijzer organiseert in de serie ‘Zin op Zondag’ op zondag 19 november van 15.00 tot 16.30 uur de theatervoorstelling ‘De stem van zand en sterren’ van Joyce Schoon en David Gast. Na de voorstelling is er de gelegenheid om na te praten onder genot van een glaasje wijn. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95 te Vlaardingen.

De theatervoorstelling ‘De stem van zand en sterren’ is gebaseerd op het verhaal van Izaäk en Rebecca. Dit oude Bijbelse verhaal gaat over vragen die mensen zich ook nu nog stellen: Wat heb ik meegekregen van mijn ouders? Wat wil ik bewaren en wat weggooien? Wat wil ik doorgeven aan mijn kinderen? Wie ben ik geworden en wie wil ik zijn? In deze voorstelling zoeken David Gast en Joyce Schoon al vertellend, spelend en musicerend naar de zin en onzin van ons leven. Toegang is gratis, wel wordt om een vrije gift gevraagd.

‘Zin op Zondag’ is bedoeld voor mensen die verlangend en op zoek zijn naar zin in hun bestaan. Vanouds is de zondag de dag waarop daarbij stil gestaan wordt. ‘Zin op Zondag’ wil naast de gebruikelijke zondagse eredienst een mogelijkheid bieden voor bezinning aan een ieder die wil bezinnen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date