Zomer in de Bibliotheek

20-07-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In de zomervakantie zijn er Maakplaats workshops in de Bibliotheek. Hier kunnen kinderen vanaf 6 jaar leuke creatieve workshops doen. Ze kunnen van alles ontdekken, ontwerpen en vooral maken en deelname is helemaal gratis. Kijk voor data en tijden op onze website. Vooraf aanmelden is wel verplicht, dit kan via www.debibliotheekdeplataan.nl (agenda Maakplaats) of aan de balie.

Zomersluiting
Tijdens de zomervakantie is onze vestiging Vlaardingen PWA van 21 juli t/m 23 augustus alleen op de woensdagen open van 13.30 tot 17.00 uur. Onze andere vestigingen zijn volgens de reguliere tijden geopend.

Fotowedstrijd winactie
In deze, toch wel bijzondere tijd, gunnen wij jou iets leuks. Daarom hebben wij een geweldige winactie! Stuur voor 30 augustus jouw zomerse foto in met je favoriete boek en drankje via www.debibliotheekdeplataan.nl of mail jouw foto naar info@debibliotheekdeplataan.nl. Uit de inzendingen kiezen we de drie meest originele foto's. De winnaars krijgen een Basisjaarabonnement van de Bibliotheek waarmee je ook e-books en luisterboeken kunt lenen, een waardebon om heerlijk te ontbijten of lunchen bij Blend én een Bucketlist boekje voor op reis. Voor meer informatie en de  actievoorwaarden zie onze website. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date