Zomerochtendwandeling in de Broekpolder

24-07-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Lekker vroeg op pad en genieten van de rust in de Broekpolder. Dat kan als je meeloopt met de zomerochtendwandeling door dit natuur- en recreatiegebied. Onder leiding van Broekpoldergidsen kom je op de mooiste plekjes van het gebied. En zij vertellen je er van alles over. Op zaterdag 29 juli vertrekken zij om 8.00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De kosten zijn 2 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee.

De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen aan te doen in verband met mogelijke insecten, distels enzovoort. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.


Zin om mee te lopen?

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl   Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de zwoele zomeravondwandelingen op 9 augustus en op 17 augustus. De eerstvolgende themawandeling is op 6 augustus, dan wordt er gezamenlijk op zoek gegaan naar de grote grazers.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl 

 

 

Gerelateerd