Zomers Zingen in NL

18-07-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Al zingend Nederlands leren, dat kan op woensdag 15 augustus in De Windwijzer. Speciaal voor nieuwe Nederlanders – volwassenen en kinderen – organiseert De Windwijzer in samenwerking met de Bibliotheek en Vele Vlaardingers één Huis een extra keer Zingen in NL in de zomer. Ook Nederlanders die in Nederland geboren en getogen zijn en plezier hebben in zingen zijn van harte welkom in De Windwijzer, Schiedamseweg 95 in Vlaardingen. Toegang is gratis.

Taal is een belangrijke basis  voor het kunnen deelnemen aan de samenleving, voor het vinden van werk, het ondernemen van een activiteit buiten de deur, om contact te leggen met de buren, om een netwerk van mensen op te bouwen. 
Uit onderzoek blijkt dat je een vreemde taal sneller leert door liedjes te zingen. Daarom organiseert De Windwijzer in samenwerking met ‘Vele Vlaardingers Eén Huis’ en de Bibliotheek speciaal voor nieuwe Nederlanders, ‘expats’ en ‘oude’ Nederlanders in het najaar op drie zaterdagen een meezingsessie. Samen zingen van Nederlandstalige liederen. Het plezier staat voorop. Iedereen die plezier heeft in al zingend Nederlands leren aan de hand van Nederlandse popsongs, smartlappen, songfestivalliedjes, kinderliedjes, enz.  is van harte welkom. De Windwijzer zorgt voor een enthousiaste dirigent, pianist en teksten.

Zomers Zingen in NL is een extra keer Zingen in NL in de zomer. In het najaar gaat Zingen in NL weer door op de zaterdagen 15 september, 20 oktober, 24 november. We zingen van 15.00 – 16.00 uur; inloop en ontmoeting van 14.30 – 15.00 en van 16.00 – 16.30 uur. Entree is gratis; Aanmelden is niet verplicht, maar mag via info@dewindwijzer.nl.

Gerelateerd