Zomerterras 2019: het programma is bekend!

16-07-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Het duurt nog een maandje maar dan barst het, wat ons betreft, leukste meerdaagse evenement in en van Vlaardingen weer los: het Zomerterras, editie 2019! Gisteren werd, bijna terloops, het programma bekend en geplaatst op de actuele website www.zomerterras.nl Wij namen alvast een kijkje.

Op vrijdag 16 augustus start het Zomerterras om 18.00 uur met singer-songwriter Joost Wander, die al de nodige festivalervaring heeft opgebouwd en ook nog eens de Publieksprijs ‘meenam’ bij de Grote Prijs van Rotterdam. Op zondag 1 september eindigt het weer met het Uitterras, de culturele start van het theater- en concertzalenseizoen. Op deze middag kan je kaartjes kopen voor voorstellingen in de Stadsgehoorzaal en de Kroepoekfabriek. En tussendoor zijn er grote en iets minder grote namen en natuurlijk de onontdekte pareltjes in de muziek. Van Bazzookas tot het Vlaardingse succes ‘Doe Maar een liedje’, van De Likt, tot de tangoklanken van Malando en ook Roxeanne Hazes. Het volledige programma vind je hier!  .

Natuurlijk is er ook dit jaar weer de Dag zonder Drempels (31 augustus), de Seniorenmiddag (24 augustus) en het Kerkterras op 1 september waar samenwerkende Vlaardingse kerken een festivalkerkdienst organiseren. En het Discoterras, dé plek waar Vlaardingers elkaar ontmoeten. Kaarten voor het Discoterras koop je overigens via deze link!

Kortom het Zomerterras heeft ook dit jaar voor elk wat wils, en in zo’n beetje elke denkbare muziekstijl. Wij hebben er nu al zin in!

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date