Zomerterras 30 augustus

30-08-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN – We zeggen het met enige weemoed maar vandaag gaan we het derde en laatste weekend in van het Zomerterras, editie 2019. Met prima weer als we de voorspellingen moeten geloven en ook een prima programma. Te beginnen met vandaag de volgende acts en evenementen:

 

Mr Man


Mr Man rockt alle clichés: beginnende buikjes, de kapsels, de dertien-in-een-dozijn gitaarposes. In combinatie met covers van AC/DC, Bon Jovi, KISS, Queen, Supertramp en Whitesnake weet je exact wat er gaat komen.

Beste van alles is dat Mr Man dit écht heel erg goed doet. Zo hebben de Vlaardingers in 2017 in de finale van Clash of the Coverbands gestaan. Een vet stempel dat de kwaliteit van deze band bevestigt. Dus: lekker meebrullen met alle rockhits, dat mag, - nee, móet - je doen bij Mr. Man!

Plaats: Kleine podium / Tijd: 18:00

 

UN1EK Kinderdisco

De KinderDisco van UN1EK wordt dit jaar gepresenteerd door Ruben Kalkman met Disco4Kids. We gaan dansend de zomervakantie uit! Alle kinderen zijn welkom; de KinderDisco is van 19.00 tot 20.30 uur bij het kleine podium (toegang is gratis).

Plaats: Kleine podium / Tijd: 19:00

 

Theater- Tall Tales Company: One of these Days

Een straffe madam, drie circusartiesten en honderd jongleerballen, dat zijn de basis ingrediënten van ‘One of these Days’. Hoe richt je je leven in? Rust en regelmaat, of zie je het leven meer als een wedstrijd, een weg naar de top? Neem je je vrienden mee op pad naar succes, of neem je een short cut en laat je ze achter? In ‘One of these Days’ testen de performers hun eigen uithoudingsvermogen en dat van elkaar. Ze troeven elkaar af, maken indruk en betrekken het publiek in hun spel, want niemand wil met lege handen achterblijven.

Tall Tales Company is het gezelschap van Maartje Bonarius en Harm van der Laan. In 2012 studeerden ze af aan Codarts. Hun eerste voorstelling speelde in 2013 op het Zomerterras. In ‘One of these Days’ mixen ze partneracrobatiek, dans en jongleren tot een wervelende choreografie. Een funky show, vol energie, op een soundtrack van artiesten als Pink Floyd, Tom Waits en Jimi Hendrix.

Concept: Maartje Bonarius, Harm van der Laan

Spelers: Maartje Bonarius, Harm van der Laan, Joris de Jong, Hannah Lennox

Regie: Thomas Falk

Plaats: Veld / Tijd: 20:00

Sarah-Jane


Ooit startte ze als achtergrondzangeres, maar al snel richtte ze zich op solowerk. Dat legde Sarah-Jane geen windeieren! De zangeres kwam ver bij The Voice en trad tot tweemaal op bij het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Nominaties van NPO Radio 6 Soul & Jazz vielen haar ten deel en ze won de Amsterdamse Pop Prijs. Met deze informatie is geen verrassing dat Sarah-Jane haar inspiratie put uit de soul. Daarnaast is ze opgegroeid met Caribische pop. Die invloeden hoor je dan ook duidelijk terug in de muziek.

Plaats: Grote podium / Tijd: 20:30

 

Banana Savannah


Deze jonge, nakse Bananen zijn gek op funk. Het energiecollectief uit Rotterdam haal inspiratie uit de funktradities uit de seventies. Denk daarbij aan legendes als James Brown, Curtis Mayfield, The Meters (Sissy Strut!) natuurlijk Parliament-Funkadelic. Ook de disco ontsnapt niet uit de greep van Banana Savannah. Die invloeden maken het onmogelijk om stil te blijven staan. Funk is fresh en de Bananen zijn heel duidelijk over hun missie: “Don’t come around if you ain’t gonna dance!”

Banana Savannah gaat inmiddels hartstikke lekker. Venues en festivals als BIRD, The Life I Live, NDSM Werf, North Sea Round Town, De Kroepoekfabriek, Paard, Dizzy en de Effenaar hebben onder andere al de magie aan het werk gezien. Deze zomer staan ze op tal van festivals en we zijn maar wat blij dat ze ook in Vlaardingen op de planken staan.

Plaats: Kleine podium / Tijd: 21:30

 

Banda Senderos

Banda Senderos is een band met 9 leden van bijna alle continenten, en dat hoor je! Ze zijn ongetwijfeld een van de meest veelbelovende nieuwkomers! De verschillende achtergronden van de bandleden smelten samen tot een eigen clubsound. Denk aan een zomerse mix van dancehall en reggaegrooves, met flinke blazers die surfen op een vette bass. Het contrast van de twee frontmannen met diverse muzikale achtergronden maakt het een unieke sound. Hun lyrics in het Duits, Engels, Spaans, Frans en Lingala verspreiden liefde & optimisme.

De twee zangers Sebastián en Dan zijn ras-entertainers en hun motto luidt dan ook ‘Party for the world’. Samen met hun band laten ze het publiek van begin tot eind dansen want met de catchy nummers van Banda Senderos is het gegarandeerd feest. Sinds de formatie van de band in 2012 is Banda Senderos niet weg te slaan van de podia en festivals. Zoek je een energieke show met dancehall, cumbia, reggae en nog veel meer?

Plaats: Grote podium / Tijd: 22:30Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date