Zomerterras presenteert 'Live At de Tennisbaan'

18-08-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het is gelukt, een coronaproof alternatief voor het jaarlijkse Zomerterras. In de openlucht op het tenniscomplex van het voormalige Unileverterrein zijn in het derde en laatste weekend van augustus concerten te beleven van onder andere Hans Dulfer, Kraak&Smaak en New Cool Collective. 

Live At de Tennisbaan
We misten het zo: live muziek! Nu kan het weer, in de sfeer van een gezellig openluchtterras, met lekkere drankjes en hapjes, vrolijke en snelle bediening, maar vooral knettergoede muziek! Van Hans Dulfer & Friends (22 augustus), New Cool Collective (23 augustus) Rootsriders (beste Europese Bob Marley Tribute) (28 augustus) Kraak&Smaak (29 augustus) en Zuco 103 (30 augustus). Vooraf aan elk concert geniet van je van een voorprogramma van veelbelovende talenten. Kaarten á € 15,- koop je online op www.zomerterras.nl.

De 'warming-up' op vrijdag 21 augustus wordt verzorgd door twee Vlaardingse bands met een hoge 'ranking' op de giglijst. Silver Pockets Full is die gave band met ijzersterke songs. Beetje Americana, beetje akoestische synthpop à la Coldplay. Met Los Rancheros stappen we in de wereld van Mexicaanse mariachi op de wijze van Texas cowboys overgoten met met een zomerse Tequila Sunrise. Gratis toegang, maar verplicht reserveren op www.zomerterras.nl (ticketkosten 2 euro)!

Uiteraard is alles conform de huidige RIVM-maatregelen. Daarom is er alleen online kaartverkoop en koop je een kaart voor jezelf (of twee, drie, vier personen als je tot hetzelfde huishouden behoort). Bij aankomst wordt je op een zitplaats gewezen, je wordt aan tafel bediend en iedereen houdt 1,5 meter afstand tot elkaar. Op zomerterras.nl lees je alle (corona)huisregels.

Dank!
Sinds de RIVM maatregelen voor evenementen op 1 juli zijn versoepeld, is er met man en macht gewerkt om dit project te realiseren. Omdat dit coronaproof alternatief veel kleinschaliger is dan het Zomerterras, is kaartverkoop onvermijdelijk om onze medewerkers en artiesten normaal te betalen. Als bezoeker draag je er dus ook direct aan bij dat Tennisbaan kan plaats vinden! Daarbij grote dank aan alle fondsen en sponsoren die op korte termijn hun steun en hulp toezegden.  

Locatie: het voormalige Unileverterrein
De Tennisbaan is aan het einde van de Oliver van Noortlaan in Vlaardingen, vlakbij het Delta Hotel. Op termijn wordt dit een stoere en volwaardige stadswijk die de stad verbindt met de rivier. Met woningen, scholen, horeca, een sportaccommodatie, kantoren en dienstverlenende bedrijven. Op het terrein zijn er nu al tijdelijke bedrijfsruimtes beschikbaar; van atelierruimte tot ingericht laboratorium en van professionele bedrijfskeuken tot kant-en-klare kantoorruimte. Meer over de toekomst op www.toekomstunileverterrein.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date