Zomerterras: programma 12 augustus

12-08-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vandaag valt er wat regen maar vanmiddag klaart het op. Genoeg redenen om het Zomerterras ook vandaag weer te bezoeken. Wat staat er op het programma ? De 'setlist':

 

Seniorenmiddag

Vandaag organiseert de stichting Sjaak Foundation wederom een gezellige, muzikale middag op het terrein van het Zomerterras in het Oranjepark te Vlaardingen. Voor de editie van 2017 zijn de volgende artiesten uitgenodigd: als opwarmer de Haringkoppen, verder Bob Offenberg, Duo Tijdloos, de Belgische coryfee Tina Rosita en als topper Jacques Herb! Natuurlijk zal Rita Young de presentatie voor haar rekening nemen en uiteraard ook haar muzikale bijdrage leveren. Uiteraard is de toegang gratis!

Aanvang: 14:00 uur, poort open 13:00 uur. Locatie: Diverse locaties

 

Kuuk & Nelis

Met ruim 17 jaar podiumervaring met pop- en rockbands besluiten  broers Karel en Cees van Hartingsveldt in 2014 een nieuwe weg in te slaan. Er wordt vaak gezegd dat het zo bijzonder is dat twee broers samen optreden. Dat is waar, maar niet uniek. Dat laat dit duo horen en zien. Iedereen kent wel een formatie met bekende broers; Beachboys, Crowded House, Everly Brothers, Duran Duran, Jackson5, CCR, Oasis, Proclaimers.....De broers laten je kennis maken deze overbekende families en met artiesten die eigenlijk broers zouden moeten zijn. 

Aanvang: 18:30 uur en 19:30 uur. Locatie: Terras

 

Ginfish

Ginfish is zeker geen onbekende van het Zomerterras. Jaren terug speelden ze met de toen nog bestaande Zomerterras Huisband. Nu gewoon met zijn tweeën: twee stemmen en twee gitaren. Akoestisch Duo Ginfish bestaat uit zanger/gitarist Richard van der Raad & gitarist/zanger Ronald van Hoorn, twee professionele muzikanten met een schat aan ervaring, die er samen voor zorgen dat zowel het vocale als het instrumentale gedeelte staat als een huis.

Aanvang: 19:00 uur en 20:00 uur. Locatie: Kleine podium

 

Potential Criminal

Pleur rap als fundament in een blender met funk, rock en soul. Mix het, schenk het en proef Potential Criminal. De band Potential Criminal heeft haar krachten gebundeld in Arnhem medio 2011. Vanaf daar hebben de muzikanten door de jaren heen hun talenten laten zien op onder andere het Tour de France festival en zijn ze het voorprogramma van Typhoon geweest.

De band is voornamelijk Engelstalig, maar hun Nederlandse moedertaal gooit diversiteit in het repertoire. De naam Potential Criminal is puur een prikkeling voor het brein en heeft voor de rest niets met criminaliteit te maken.

Aanvang: 20:30 uur. Locatie: Grote podium

 

Rob Green

Rob Green is misschien wel de meest veelbelovende singer-songwriter van dit moment. De uit Nottingham afkomstige performer mixt soul, blues en r&b tot een smaakvol geheel. Wij verwachten dan ook dat het Zomerterraspubliek plat voor hem gaat. Kom kijken en luisteren naar deze groeidiamant.

Aanvang: 21:30 uur. Locatie: Kleine podium

 

Diggy Dex

Zijn najaars-clubtour "Golven" met live band is voorbij en de lovende recensies stroomden binnen. De show in Hedon werd vanwege grote belangstelling verplaatst naar de grote zaal en Paradiso Noord/Tolhuistuin was uitverkocht. Nu Diggy Dex de smaak te pakken heeft, gaat hij met een aantal shows in het voorjaar van 2017 weer op tour.

September 2016 kwam zijn vijfde album "Golven" uit met daarop de hit "Treur Niet (Ode Aan Het Leven)" met JW Roy. Deze is reeds platina en staat al meer dan een jaar op de playlist van diverse radiostations. Met dit nummer won hij de buma nl award 'Beste Single Pop' en liet hij Marco Borsato en Guus Meeuwis achter zich. De hits "Morgen Komt Het Goed" en de huidige single "Laten We Dansen" met Paul de Munnik staan ook op het album.

Kortom, Diggy Dex is klaar voor het festivalseizoen 2017 en in 2018 zal hij een theatertour gaan doen.

Aanvang: 22:30 uur. Locatie: Grote podium

Gerelateerd