Zomerterras Programma zaterdag 13 augustus

13-08-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Na een 'heerlijk avondje' op vrijdag vandaag alweer een bomvol programma op het Zomerterras. Van de Seniorenmiddag die om 14.00 uur begint tot aan het optreden van Jamaram om 22.30 uur; op naar het volgende feestje.

Seniorenmiddag


Op zaterdag 13 augustus organiseert de stichting Sjaak Foundation wederom een gezellige, muzikale middag op het terrein van het Zomerterras in het Oranjepark te Vlaardingen. Met een uitstekend artiestenprogramma worden de Vlaardingse senioren deze middag eens extra verwend. Toppers van deze middag zijn Saskia & Serge! Uiteraard is de toegang gratis!

Aanvang: 14.00 uur, poort open 13.00 uur, diverse locaties.
 

Abby Lies


Abby Lies is een Rotterdamse pop/rock-band met muziek die kan worden omschreven als catchy, sfeervol en meeslepend. Inspiratie voor de nummers wordt gehaald uit de muziek van Florence and the Machine, White Lies en Foals. Sinds 2014 treedt de band regelmatig op. Zo behoort Abby Lies tot een van de favoriete bands van de Kroepoekfabriek, speelden ze in de finale van Band Boost 2015 en wonnen ze onlangs de Prijs van Papendrecht. Daarnaast tourden ze afgelopen zomer met groot succes langs Nederlandse surfcamps in Zuid-Frankrijk. Met optredens op onder andere Zomerterras Vlaardingen, in Plan C Rotterdam en Paradiso wordt het weer een mooie nieuwe zomer! 

Aanvang: 17.00 uur, locatie Terras
 

Silver Pockets Full


Silver Pockets Full toert sinds april 2016 met hun nieuwe album 'Where We're Coming From' langs de podia, festivals, radioshows en huiskamers in Nederland. De band verraste iedereen met dit zelf - in eigen beheer - knap geproduceerde album, dat als 'soulful, catchy en feel-good' beschreven wordt door programmeurs en radiopresentatoren. In de pers worden vergelijkingen getrokken met Crosby, Stills, Nash & Young, The Jayhawks en Counting Crows. De shows van Silver Pockets Full barsten van de positiviteit en energie, waarbij de band live graag de tijd neemt om hun songs steeds verder te verkennen. Ook wordt alweer volop gewerkt aan nieuwe songs die natuurlijk eerst live getest worden. Silver Pockets Full is een doordenderende trein, die je zeker niet moet missen!

Aanvang: 19.00 uur, locatie: Kleine podium
 

Umbrella 7


Umbrella 7 zag ruim 30 jaar geleden het levenslicht. Deze groep jongeren was groot fan van de uit Engeland overgewaaide Two Tone Ska van onder andere Madness en The Specials. Uit deze liefde voor de Ska ontstond Umbrella 7 met als repertoire een mix van rock en zelfgeschreven ska-nummers. Ondanks een redelijk succesvolle periode met veel optredens konden de jonge, grillige bandleden Umbrella 7 niet bij elkaar houden en na twee jaar besloten ze er een punt achter te zetten...

Aanvang: 20.00 uur, locatie grote podium
 

The Tibbs


The Tibbs zijn begonnen als cultact die obscure instrumentals en vergeten classics uit de Memphis Soul en Northern Soul van de zestiger jaren onder het stof vandaan haalde, maar direct ontstond de behoefte het repertoire uit te breiden met eigen werk. Het heeft geleid tot een moddervette mengeling van vlammende originals met hier of daar nog een meedogenloze cover. Met een bezetting van drums, basgitaar, gitaar en Hammond, een driekoppige blazerssectie en het gepassioneerde stemgeluid van frontvrouw Elsa Bekman, staan The Tibbs voor meeslepende garagesoul die stevig knipoogt naar blues, funk, jazz en surf.

Aanvang: 21.00 uur, locatie: kleine podium
 

Jamaram


De mannen van Jamaram zijn sinds 2000 al een begrip in Duitsland en hebben al meer dan duizend shows over de hele wereld op hun naam staan. De basis van reggae en dub wordt aangevuld door een goede dosis ska, latin, beats en afrobeat. Live komt dit samen in één grote muzikale explosie waar het Zomerterras mee omver wordt geblazen.

Aanvang: 22.30 uur, locatie: grote podium

Gerelateerd