Zomerterras: vrijdag 24 augustus

24-08-2018 Uit Redactie

Brainpower

VLAARDINGEN - Het laatste weekend van het Zomerterras 2018. Tot nu toe was het een ongeëvenaard succes. Ook vanavond weer tal van redenen om te gaan; wat dacht je van Brainpower?!

UN1EK Kinderterras


19.00 uur op het kleine podium: We gaan dansend de zomervakantie uit op de Kinderdisco. Op de woensdag ervoor, op 22 augustus, kun je al oefenen op je dancemoves met de UN1EK dancesquat. Vergeet niet om te stemmen op jouw favoriete zomerhit via facebook.com/un1ekonderwijsenopvang!

The Band Band


20.30 uur op het grote podium: De Vlaardingse ‘The Band’ band, brengt repertoire van de legendarische jaren 70 band ‘The Band’. Door de crossover van folk, country, pop en rock, waren zij inspiratiebron voor vele muzikanten. Met meerstemmige zang en melodieuze songs als ‘The Weight’ en ‘Wheels on Fire’ staat The Band garant voor een sfeervol en authentieke performance. Martin Speijer: zang/drums, Leendert-Jan Brand: zang/gitaar, Bas Vaandrager: Bas, Jasper Robbemond: piano/Hammond, Wibo Broek: zang/gitaar.

Scubabianchi


doorlopende voorstelling: Is het een auto met een niet te vertrouwen bestuurder of een aquarium met goudvissen? Deze rijdende interactieve installatie neemt een loopje met iedereen. Wat er ook gebeurt, de goudvissen zwemmen vrolijk hun rondje.

Eline Mann


21.30 uur op het kleine podium:
Eline Mann is geen standaard ‘singer-songwriter’. Als de energieke en soulvolle zangeres haar mond open doet, vliegen de vonken er van af. Eline Mann is een waar muzikaal talent; ze speelt gitaar, zingt en experimenteert live graag met haar loop-pedaal. De interesses van de zangeres variëren van jazz tot grunge en alles wat daar tussen zit. Ze staat regelmatig op de bühne van Nederlandse podia. Zo was ze o.a. in 2007 en 2013 te gast bij het Nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble met haar eigen songs. Door haar solocarrière is ze gewend om in de spotlight te staan. Maar, niet alleen daar laat ze haar vocale talenten zien. Ze doet geregeld de backing vocals voor diverse Nederlandse artiesten. Dit jaar kwam ze tot de halve finale van de Grote Prijs van Nederland 2017/2018 in de categorie Singer Songwriter en is ze geselecteerd als een van de namen die meedoet aan de Popronde.

Brainpower & Re:freshed orchestra


22.30 uur op het grote podium: MC Brainpower kennen we allemaal van de hits ‘Dansplaat’ en ‘Voel de vibe’ uit de vroege jaren ’00. Hij won de Grote Prijs in 1998 en scoorde zijn eerste hit met ‘Merg en Brain’. Tien jaar later heeft Brainpower er al zes keer Lowlands en twee keer Pinkpop op zitten en is hij de eerste MC die nummer-1 hits in België en Nederland heeft. Samen met The Re:Freshed Orchestra, een 16-koppig funk-, hiphop- en soulcollectief, blaast hij zijn plaat ‘Verschil Moet Er Zijn’ nieuw leven in.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date