Zomerterras: zaterdag 25 augustus

25-08-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Ook al is er morgen nog een complete middag vol activiteiten, toch is vandaag de heuse afsluiter van het Zomerterras. Het Discoterras gaat vanavond los en we twijfelen er niet aan dat dit weer een memorabel feestje wordt. Maar vanddag eerst nog de inmiddels net zo legendarische Dag Zonder Drempels waarop talloze vrijwilligers zich inzetten om mensen met en zonder zichtbare handicaps samen een paar fantastische uren te laten beleven.

Dag zonder drempels


12.00 uur op het hele terrein: Tijdens deze dag wordt rekening gehouden met iedereen, mét en zónder beperking. Kom rondjes draaien in de draaimolen, trommelen bij de Djembéschool, haal fratsen uit met de Mikkies, dans je suf in de Silent Disco en kom lekker bij met een gratis ijsje of een pannenkoek. Ook aan mantelzorgers wordt gedacht, zij zijn welkom op het DFDS-verwenplein. Muzikaal wordt het weer een feestje: niemand minder dan Rita Young, Edwin Slot, BEM, En Mare en Third Base van United by Music treden voor je op!

Superduper Discoshow


Jasper en Max presenteren al zo lang het Zomerterras bestaat hits van toen, nu en alles daar tussenin. Discokrakers om je beste John Travolta-moves uit de kast te trekken, ‘80s hits waarbij je je innerlijke Michael Jackson kan loslaten en andere classics uit de jaren 70 en 80. Op het Discoterras dans je met een drankje in je hand samen met al je vrienden.

Discoterras


20.00 uur op het grote podium: Het Discoterras is al bijna twee decennia lang hèt dansfeest van het jaar. Het Zomerterras wordt dan omgebouwd tot een grote discodansvloer. Heerlijke discokrakers uit de jaren 70 en 80, maar ook de tofste nummers van daarna en nu. Op het Discoterras ontmoet je je vrienden, maak je vrienden en zie je oude vrienden weer terug. Kortom: party, music, dance, friends, drinks & bites. PS: Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen tot 20:00 uur onder begeleiding van een volwassene (21+) met entreeticket. Per volwassene mogen maximaal twee kinderen gratis mee. Na 20.00 uur moet iedereen die naar binnen wil een entreebewijs hebben, ook kinderen tot en met 12 jaar.

Almost Silent Live Concert ft. De Vaart


20.00 uur op het kleine podium: Net even anders dan de Silent Disco, maar minstens zo leuk: Dit jaar is er op het Zomerterras een Silent Band! Net zoals je bij een silent disco gewend bent krijgt iedereen een koptelefoon met lekkere muziek. Hier komt de twist: de muziek wordt helemaal live gespeeld door niemand minder dan feestband De Vaart!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date