Zomerterras: zonnige afsluiting

01-09-2019 Uit Redactie

Fotografie: Herman van Nieuwenhuizen, Marianne van Straten en Richard Sloot

VLAARDINGEN - Na het Kerkterras vanmiddag was er op het Zomerterras nog één keer 'klassiek' op het kleine podium. De mannen van Tocar bouwden een feestje met een mix van genres, waaronder tango, jazz, klassiek en meer waarbij vooral het spelplezier en de lol van het samenwerken van het podium afspatte. Het creëerde magische momenten in het Oranjepark!

Daarna het UIT terras met allerhande presentaties van grote en minder grote namen, waaronder Gerard Cox, Alderliefste, de spelers van Doornroosje (met Sita Vermeulen) tot en met Convoi Exceptional en het Vlaardings Musical Gezelschap...en alles wat daar tussenin zat. Heel veel voorstellingen die aanstaand seizoen te zien zijn op de Vlaardingse podia, waarvoor je vandaag ook al kaarten kon kopen. Teveel om op te noemen maar wel een en al genieten, de hele middag, waarbij er ook en vooral voor de jongsten genoeg te doen was.

Het is nu terugkijken op drie weekenden succesvol Zomerterras, met alleen gisteravond en de allereerste vrijdag een klein beetje regen en verder was het prima weer en overwegend gezellig druk. Er resten nu alleen nog de foto's en mooie herinneringen.

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date