Zonen gaan samen aan tafel

15-02-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op woensdag 21 februari van 18.00 uur – 20.00 uur organiseert De Windwijzer een tafelgesprek voor mannen onder leiding van Jan van Dorp. De Vlaardingse beeldend kunstenaar Jan van Dorp nodigt zonen uit om met elkaar aan tafel te gaan in gesprek over hun vader. Jan van Dorp werkt al jaren met het thema vader/zoon. Het oude verhaal van Daedalos en Icarus staat daar vaak symbool voor. Na het overlijden van zijn eigen vader in 2006 besefte Jan pas goed hoe liefdevol deze man voor hem is geweest. En hij beseft vooral dat dit gelukkig bij veel zonen ook zo is, maar helaas niet bij iedereen.

Verhalen van andere zonen zijn inspirerend voor zijn kunst. Vandaar dat hij regelmatig zonen aan tafel uitnodigt om onder het genot van een goede maaltijd en een glas wijn met elkaar in gesprek te gaan over hun vaders. Nu dus ook in De Windwijzer. Het gesprek zal onder leiding staan van een of meerdere ervaren gespreksleiders. Afhankelijk van hoeveel mannen zich aanmelden, maken ze een of meerdere tafels.

Vind je het leuk om eens met andere zonen in gesprek te gaan over wat je vader voor je betekent of betekend heeft, meld je dan aan via info@dewindwijzer.nl  of telefonisch op 010 – 434 78 87. Kosten : € 12,50. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.

Gerelateerd