Zoutmus brengt komisch muziekspektakel ‘Kuikens van Beton’

08-10-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Geen verhaal. Geen rode draad. Geen boodschap. Wel het tasje van Ruth. Benieuwd waar dít over gaat?! Kom op woensdagavond 17 oktober in de Stadsgehoorzaal naar Kuikens van Beton van het absurdistische en muzikale vijftal genaamd Zoutmus en ontdek het zelf!

Na drie jaar succes op theaterfestival De Parade komt Zoutmus met Kuikens van beton naar de theaterzalen, een komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Van een retestrakke funk/rockband transformeren de vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène, gevolgd door een maffiaslak, een ridder zonder bereik, iemand die een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis en een mannetje van metaal. Wil je even rustig bij komen van al dat geweld? Dacht het niet! Zoutmus neemt je mee in hun onvoorspelbare trip en leert je je eigen maniakale lach kennen. Ook de pers is enthousiast:

Woensdag 17 oktober, aanvang 20.30 uur (19.30 deuren open), toegangsprijs €18, - incl. pauzedrankje, theaterdinerarrangement €27,50 (bij De Hofnar of Antonius, te boeken via stadsgehoorzaal.nl.

Gerelateerd