Categorieën

Service

Altijd weer nieuwe smaken bij Melbalino

Altijd weer nieuwe smaken bij Melbalino
Winkelen

Altijd weer nieuwe smaken bij Melbalino

  • Advertorial
  • 07-08-2015
  • Winkelen
Altijd weer nieuwe smaken bij Melbalino

VLAARDINGEN – ‘Smaken verschillen’, heet het gezegde en bijna nergens is dat meer waar dan bij Melbalino. En dat bedoelen we letterlijk… Er zijn bij de Italiaanse ijssalon telkens weer nieuwe smaken te ontdekken. 

De fijnproevers wisten dat natuurlijk altijd al maar sinds ijsmaker Jan Hijmans aardappelijs ging bereiden in het kader van het Van Goghjaar, weet bijna iedereen het. Zo’n beetje alle lokale media maar ook de regionale en landelijke sprongen er op in en wilden weten hoe dat nou zat. Aardappelijs (zoet van smaak) is nog tot 15 augustus te verkrijgen, zowel op de Hoogstraat als op de Loper. 

Dat aardappelijs is een spraakmakend voorbeeld van een beleid dat Melbalino al veel langer heeft om de smaken, soms met de seizoenen, te laten wisselen. Omdat het ijs van Melbalino wordt bereid met echte, natuurlijke ingrediënten hebben de diverse ijssmaken elk hun eigen moment. Zo is er bijvoorbeeld pas perenijs nadat de peren daadwerkelijk zijn geplukt; er komt geen vruchtenessence aan te pas! 

IJs van Melbalino; je proeft het verschil!

Kinmarit Holding B.V.

Holysingel 650, Vlaardingen

Meer over Kinmarit Holding B.V. →