Categorieën

Service

Appeltaart voor het goede doel!

Appeltaart voor het goede doel!
Winkelen

Appeltaart voor het goede doel!

  • Advertorial
  • 25-04-2014
  • Winkelen
Appeltaart voor het goede doel!

VLAARDINGEN - Lunch, Pie & Giftshop Veerplein 18 verkoopt zondag 27 april appeltaart voor het goede doel tijdens het evenement Tennissen voor Kennissen. Op de tennisbanen bij de Polderpoort kan iedereen die dag dus heerlijk smullen en zich daar extra goed bij voelen. De winst gaat geheel naar  Gedreven4 suc6, een team dat zich ervoor inzet om kanker de wereld uit te krijgen en het leven van mensen die door deze ziekte worden getroffen te verbeteren.

Gemeenteraadslid in spe Marco van Unen zal de taart verkopen. Er is keuze uit drie verschillende smaken: naturel, noten of rozijnen. Omdat die dag toch veel calorietjes verbruikt zullen worden kan deze heerlijke appeltaart worden voorzien met een toef slagroom. Ook worden zondag kaarten verkocht voor de Real 70's & 80's Party part III, op 24 mei in de Kroepoekfabriek. Van elk kaartje dat zondag wordt verkocht, is drie euro voor Gedreven4suc6. 

Ook al tennist u niet mee, kom gerust even langs bij de tennisbanen gelegen bij de Polderpoort, voor een lekker stuk taart! U steunt direct een goed doel!

Bonita

Liesveld 13, Vlaardingen

Meer over Bonita →