Bestuur winkeliersvereniging: geen opzeggingen winkeliers

30-01-2016 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN – Het bestuur van winkeliersvereniging De Hoogstraatjes laat weten dat er geen opzeggingen binnen zijn gekomen van winkeliers die ‘weg willen’ bij de vereniging.

Namens het voltallige bestuur verklaart secretaris Susan Ruiter dat het bestuur van mening is dat het eerder gepubliceerde artikel hierover een eenzijdige weergave is van een enkele ondernemer in de Vlaardingse binnenstad. Het bestuur vindt dat het bovendien heeft ontbroken aan wederhoor.

,,De winkelier(s) waarover u in het artikel schrijft is/zijn nooit lid geweest van de vereniging. Er zijn recent ook geen ondernemers uit de winkeliersvereniging gestapt. De kop van het artikel is daarmee feitelijk onjuist en misleidend. Sinds afgelopen najaar heeft de vereniging, met een nieuw positief en actief bestuur, een frisse start gemaakt onder een nieuwe naam. De vereniging heeft als insteek om met zoveel mogelijk winkeliers mooie activiteiten neer te zetten voor de consument en intensiever samen te gaan werken met de andere drie winkeliersverenigingen in het centrum. In de afgelopen maanden hebben wij veel nieuwe aanmeldingen van leden mogen ontvangen en geen één afmelding! Bovendien zijn verschillende winkeliers op het gedeelte van de Hoogstraat waarop uw artikel betrekking heeft aangemeld voor het lidmaatschap van winkeliersvereniging  “De Hoogstraatjes”, aldus De Ruiter namens het bestuur.

In de verklaring wordt tenslotte ook nog gewezen op de mogelijke imagoschade voor aangesloten ondernemers. Tot zover de reactie van het bestuur van winkeliersvereniging De Hoogstraatjes.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date