Categorieën

Service

Bio op je Bord vanuit de Vitaminstore

Bio op je Bord vanuit de Vitaminstore
Winkelen

Bio op je Bord vanuit de Vitaminstore

  • Advertorial
  • 03-04-2015
  • Winkelen
Bio op je Bord vanuit de Vitaminstore

VLAARDINGEN - Bio op je Bord werkt sinds kort samen met de Vitaminstore in Vlaardingen. Bio op je Bord is erg blij met de samenwerking en hoopt aan veel mensen een gezonde  en gevarieerde biologische groenten en fruit te kunnen aanbieden. 

Bio op je Bord verzorgt biologische groente- en fruitpakketten en is daarnaast een betrouwbaar aanbieder met een breed assortiment van biologische producten. Waarom zou je een biologisch groente- en fruitabonnement op willen halen van Bio op je Bord bij  Vitaminstore in Vlaardingen? 

De pakketten zijn
-       Altijd vers!
-       Altijd 100% biologisch!
-       Altijd gevarieerd, deels bekend en deels verrassend!
-       Je steunt de biologische boeren en tuinders bij jou in de regio.
-       De groenten en fruit worden precies op maat ingekocht, waardoor het niet dagen in de winkel ligt, maar het rechtstreeks aan jou wordt geleverd.
-       Altijd ondersteund met informatie en passende recepten. 

Vitaminstore Vlaardingen en Bio op je Bord
Vitaminstore Vlaardingen voorziet al meer dan vijf jaar klanten van voedingssupplementen, vitaminen, mineralen, RAW en superfood, kruiden, natuurlijke sportvoeding, afslankproducten en heerlijke smoothies. Vanaf heden kun je hier dus je biologische groente- en fruitpakket van Bio op je Bord ophalen. 

Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Loop gerust even naar binnen bij de Vitaminstore aan het Veerplein 40. De medewerkers kunnen je er alles over vertellen.

Hollandgroep Personeelsdiensten B.V.

Blokmakersplaats 4, Vlaardingen

Meer over Hollandgroep Personeelsdiensten B.V. →