Categorieën

Service

Brillen met dierenprint, beestachtig mooi

Brillen met dierenprint, beestachtig mooi
Winkelen

Brillen met dierenprint, beestachtig mooi

  • Advertorial
  • 07-02-2015
  • Winkelen
Brillen met dierenprint, beestachtig mooi

VLAARDINGEN - J.F. Rey voegt een lijn toe aan hun collectie brillen: Animals! Nu dierenprints overal ter wereld op de catwalks terugkomen, vond J.F. Rey het tijd om deze ook in de brilmode terug te laten komen. Met hun onnavolgbare metaalbewerking weten ze de structuren uit het dierenrijk tot leven te roepen in een bijzondere brillenlijn.

J.F. Rey staat bekend om hun fijne en gepatenteerde etstechniek. Deze techniek wordt gebruikt om de dierenhuiden van onder andere neushoorn, struisvogel en krokodil op een diervriendelijke manier te verwerken in de monturen. Het resultaat is verbluffend: in een natuurlijke kleur zijn de structuren niet van echt te onderscheiden, in een knalkleur is het effect weer totaal anders.

Wilt u met eigen ogen zien hoe verrassend 'natuurlijk' het resultaat van deze ongeëvenaarde metaalbewerking is? Kom eens langs tijdens de J.F. Rey week van zaterdag 14 tot en met zaterdag 21 februari om de brillen uit de Animal collectie of uit één van de andere collecties van J.F. Rey te passen en bekijken. Beide zaterdagen hebben we ook een heerlijke Franse proeverij van Jaques Verkade! Tot dan!

Dutch Technical Insurances B.V.

Kornelis Speelmanstraat 1 A, Vlaardingen

Meer over Dutch Technical Insurances B.V. →