De Hoogstraatjes nu nog leuker!

03-12-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN – De komende twee weken openen er twee nieuwe winkels hun deuren op de Hoogstraatjes. Hierdoor wordt een bezoek aan deze straatjes nog leuker en aantrekkelijker. Einde van de zomer opende de Italiaanse Delicatessenwinkel Tovino al zijn deuren en deze maand wordt het winkelaanbod weer uitgebreid met twee speciaalzaken, een prachtige modewinkel en een exclusieve bloemist. 

Scavare Mode verhuisde afgelopen week van de Fransenstraat naar het prachtige pand aan de Korte Hoogstraat 25a - 27a. Zij namen daarmee met een beetje pijn in hun hart afscheid van de locatie waar ze jaren geleden begonnen zijn, maar ook van de krakende houten vloeren, de oude inrichting, de net iets te ‘knusse’ pashokjes, de beperkte mogelijkheden en het gebrek aan ruimte. Na een periode van intensief verbouwen, zagen, timmeren, schuren en verven, zijn ze in het nieuwe pand van start gegaan. www.scavare.nl

Flowers & Wheels, een mobiel bedrijf in decoratie/styling en vormgeving opent een week later, te weten 9 december, aan de Hoogstraat 163. Zij creëren zo'n beetje met alles wat de immer inspirerende natuur hun te bieden heeft. Ideeën en wensen worden om gezet naar een creatief ontwerp en uitvoering. Feesten, evenementen, vormgeving, groen/bloem styling etc. www.flowersandwheels.nl.

Dit in combinatie met de onlangs geplaatste schutting rondom de bouwlocatie van het voormalige Leskipand en het komende vergroenen van de Hoogstraat met geveltuintjes geven de Hoogstraatjes een mooi nieuw impuls!

Gerelateerd