De leukste kinderkleding vind je bij Enfants Boutique

30-10-2017 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Enfants Boutique is een kinderkledingboetiek die in 2011 als een webshop opgestart is en inmiddels is uitgebroken tot een fysieke kinderkledingwinkel, gevestigd aan de Peperstraat 14 in Vlaardingen. De grondlegger achter Enfants Boutique is de 29-jarige Kimberley King. Zij ervaart als winkelende moeder van twee dochters een gat in de markt als het gaat om feestelijke gelegenheidskleding voor een aannemelijke prijs. Waarnaar zij samen met haar partner op het idee kwam Enfants Boutique op te starten.

De kledingcollecties van Enfants Boutique bestaan uit exclusieve, feestelijke kinderkleding die naar elke gelegenheid gedragen kan worden. Van leuke huispakken, winterjassen, tot aan elegante feestjurken en accessoires met oog voor luxe details. Met als primaire doelgroep jongens en meisjes van 0 tot 12 jaar. 

Enfants Boutique is sinds 15 oktober gevestigd aan de Peperstraat 14 in Vlaardingen. Dit is het steegje van Robijn kledingreparatie. Tevens kunt u Enfants Boutique 24 uur per dag bezoeken op de website www.enfants-boutique.com. Ook is Enfants Boutique actief op de bekende sociale media kanalen Facebook: Enfantsboutiquenl en Instagram: Enfants Boutique.