De woontrends voor 2019

21-02-2019 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Februari, een maand van uitersten. Het ene moment zijn we nog volledig in winterstemming, met stampotten, nachtvorst, maar ook sneeuw en kou overdag. Het volgende moment is het zomaar zonnig en 15 graden Celsius. Iedereen weer op de terrasjes en lentekriebels...

Het is dus weer tijd om met een frisse blik naar uw huis te kijken. Welke trends wilt u volgen?

Dit zijn de zes woontrends volgens de deskundigen

  • tint-op-tint of ton-sur-ton: verschillende tinten van dezelfde kleur bij elkaar. Kies kleuren uit dezelfde kleurgroep, dus verschillende tinten blauw, rood of groen bij elkaar.
  • ronde vormen: neem afscheid van de rechthoekige vormen. Kies voor ronde tafels, ronde kussens, een rond vloerkleed, bolle vazen etc.
  • into the jungle: richt uw kamer in als een groene ruimte met veel planten op de grond, aan de muur en in de vensterbank. De natuur in huis geeft zuurstof.
  • terug van weggeweest: kies voor een mooie vintage stijl, zoals de roaring twenties met veel fluweel en veloers, maar ook poedertinten voor de verf.
  • spiced honey: dit is dé kleur van 2019 geïnspireerd op de warme kleuren van natuurlijke honing met een ondertoon van amber.
  • natuurlijk en puur: ga voor pure materialen uit de natuur, dus veel hout(tinten), maar ook ook hemelsblauw, zeegroen of grasgroen. el met een basis van wit voor het contrast.
Uiteraard vindt u bij de woonwinkels op Woon- & Autoboulevard Vlaardingen en bij de doe-het-zelf zaken meubels en accessoires die bij deze modetrends passen.

De eerstvolgende koopzondagen op de Woon- & Autobouelevard zijn op 24 februari en 3 maart.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date