E-bike hunt: laat de jacht beginnen!

22-02-2019 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM/MAASSLUIS – Van Kortenhof rijwielen bestaat nu alweer 15 jaar in Vlaardingen Holy. Dit speciale jubileum moet natuurlijk gevierd worden. Naast dat in de hele regio de feest-flyer wordt verspreid met spectaculaire aanbiedingen hebben de zussen Nicole en Miranda van Kortenhof iets speciaals bedacht, waar iedereen aan kan deelnemen: de Van Kortenhof E-bikehunt, waarbij je kans maakt op een gloednieuwe Cortina e-bike ter waarde van 1599!

Wil jij ook een Cortina Ebike winnen? Doe dan mee en wie weet fiets jij binnenkort op een spiksplinternieuwe e-bike! Kijk voor alle info en spelregels op www.vankortenhof.nl    

Vanaf dinsdag 19 februari kreeg je dagelijks een hint voor de ‘hunt’ op zaterdag 23 februari! 
 

Alle hunters opgelet:Zaterdagmorgen 23 februari om 08.45 uur kan de jacht beginnen. Heb je het bord gevonden in Vlaardingen of Schiedam?  Kom hem dan zo snel mogelijk brengen in de winkel in Vlaardingen Holy. Ben je de tophunter in Maassluis, lever je bord dan in, in de winkel in Maassluis. Ben jij de stadwinnaar? Dan ontvang jij in ieder geval een super vette Cortina bike bag twv 54,95 en ding je mee naar die te gekke hoofdprijs: een Cortina Ebike tvw 1599,-. Heb je toch nog een beetje hulp nodig? Om 09.00 uur liggen er in de winkel in Maassluis 10 enveloppen klaar met extra (en dus exclusieve) hunt info voor je jacht in Maassluis. In Vlaardingen Holy vind je ook 10 enveloppen voor de jacht in Vlaardingen en 10 voor de jacht in Schiedam. (max 1 envelop per persoon) Dus wie het eerst komt...….

Hou ons morgen op de hoogte van je  hunt via de Van Kortenhof socials met #ebikehunt Succes!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date