E-bike Info-middag bij Van Kortenhof Maassluis

12-04-2017 Winkelen Advertorial

MAASSLUIS - Tweede Paasdag 17 april geven de e-bike experts van Van Kortenhof u meer inzicht in de vele mogelijkheden van de elektrische fiets. Om 12.00 uur verzorgen zij aan de Heldringstraat 101 in Maassluis een uitgebreide presentatie, waarin alle verschillen in e-bikes duidelijk worden uitgelegd. Daarnaast staan alle merken, modellen en systemen van alle topmerken klaar, zodat u die in alle rust kunt bekijken.

Na deze presentatie vertrekt u, onder begeleiding van de e-bike experts, voor een uitgebreide testrit van circa 15 km op de e-bike met het systeem van uw voorkeur. De e-bike experts leggen u tijdens het fietsen uit waar u op moet letten. U kunt hen tijdens het fietsen alles vragen wat u wilt weten en wisselt u een aantal keer van type e-bike, zodat u alles goed kunt uittesten. Zo bent u aan het einde van de middag helemaal geïnformeerd en kunt u de juiste keuze maken!

Deelname is gratis en de informatiemiddag start om 12:00 uur.  U kunt zich voor de presentatie en testrit HIER inschrijven, via de winkels of via telefoonnummer: 010 - 591 14 40. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de exclusieve testrit, en vol = vol, dus reageer snel!
 
Vrijdag 14 april gaat het SPEKTACULAIRE E-BIKE TESTWEEKEND al van start. Er staan meer 50 verschillende test e-bikes klaar. Van alle topmerken, alle systemen, aandrijvingen, motoren etc. En natuurlijk heeeeeel veeeel aanbiedingen. Met kortingen die oplopen tot €600,-!  Meer info op www.vankortenhof.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date