Een aardige meid, een beroemdheid in Vlaardingen

22-03-2019 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Ze heeft een doel, beroemd zal ze worden en daarom is ze zomaar te spotten in het centrum van Vlaardingen. Ze shopt voor nieuwe outfits, haalt lekker eten, helpt in de horeca én doet diverse andere dingen in het centrum van onze stad. Ze is niet te missen, heb jij haar dan ook al voorbij zien komen? Wie ze is? Het is Liesje!!

Liesje is de nieuwe mascotte van Winkelcentrum Liesveld, je kunt haar zomaar tegen het lijf lopen. Ze wordt namelijk afgebeeld op plakplaatjes waarbij ze verschillende dingen onderneemt en koopt. Ze staat afgebeeld op 15 verschillende plakplaatjes, te sparen bij de Liesveld-winkeliers. En spaar natuurlijk alle 15 Liesjes als plakplaatjes voor de kids. Zo kunnen ze tijdens de 4 kindermiddagen een kleinigheidje verdienen en op de foto met Liesje!

Omdat je pas beroemd bent als je écht zichtbaar bent is ze ook afgebeeld op de nieuwe Liesveld-shoppers, mooie boodschappentassen waarmee je makkelijk kunt winkelen! Een extra verrassing: De komende maanden zijn er een paar momenten dat Liesje door het winkelcentrum loopt samen met MisterX en ze zomaar jouw aankopen kunnen vergoeden. Je moet dan natuurlijk wel met een Liesveld-shopper te vinden zijn in het winkelcentrum.

Liesje is een aardige meid en ze wil de klanten van het Liesveld dan ook graag belonen! Houd de website van Centrum Liesveld dan ook zeker in de gaten en ontdek de diverse activiteiten en momenten dat Liesje in ons winkelcentrum te vinden is. Op Facebook geeft het winkelcentrum tips wanneer ze mogelijk op bezoek komt samen met MisterX.

De kindermiddagen vinden plaats op zaterdag 30 maart, woensdag 10 april, zaterdag 20 april en woensdag 1 mei. Dus #ShopMetLiesje en kom gezellig winkelen op het LiesveldGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date