Categorieën

Service

Een ijsje voor een lire bij Melbalino

Een ijsje voor een lire bij Melbalino
Winkelen

Een ijsje voor een lire bij Melbalino

  • Advertorial
  • 07-03-2016
  • Winkelen
Een ijsje voor een lire bij Melbalino

VLAARDINGEN – Wie vanochtend naar buiten keek, kwam voor een verrassing te staan. Het leek warempel wel winter. En dat op een moment dat iedereen juist erg op het voorjaar zit te wachten. De zon die zich na de buien uitbundig liet zien, maakte veel goed. En maakte ook meteen veel duidelijk. Dat voorjaar zit eraan te komen.

Voor het komend weekend worden temperaturen voorspeld van twaalf à dertien graden. Dat vergezeld van een stralend zonnetje lijkt reden genoeg om de winterjas eens uit te trekken. En het allerbeste nieuws. Er is weer ijs… Italiaans ijs van Melbalino wel te verstaan!

Vrijdag 11 maart om 12.00 uur 's middags is het zover en kan iedereen weer genieten van het lekkerste Italiaanse ijs, te verkrijgen aan de Korte Hoogstraat 2! Gedurende de eerste week meteen met een superactie: heb je nog Italiaanse lires liggen, dan is dit het moment om ze te lozen. Voor iedereen die Italiaans geld meebrengt is er een gratis hoorntje met twee bolletjes ijs!

Melbalino is vanaf vrijdag 11 maart zeven dagen per week geopend van twaalf uur ’s middags tot negen uur 's avonds; vanaf 1 mei zelfs tot tien uur 's avonds.

Kinmarit Holding B.V.

Holysingel 650, Vlaardingen

Meer over Kinmarit Holding B.V. →