Categorieën

Service

Enquête Streekmarkt Hoogstraat

Enquête Streekmarkt Hoogstraat
Winkelen

Enquête Streekmarkt Hoogstraat

  • Redactie
  • 11-10-2016
  • Winkelen
Enquête Streekmarkt Hoogstraat
VLAARDINGEN – In het Centrum van Vlaardingen worden momenteel allerlei initiatieven ontwikkeld, door ondernemers en soms door particulieren. Eén van de ideeën die naar voren komt is een Streekmarkt op de Hoogstraat. In augustus is er een enquête opgezet en het invullen ervan is nu  nog steeds belangrijk voor de initiatiefnemer, winkeliersvereniging de Hoogstraatjes. Neem even de tijd om dit te lezen en daarna de link aan te klikken zodat u bij de enquête zelf komt en deze in kan vullen.

,,In deze enquête willen we de belangstelling voor een regionale streekmarkt in de Vlaardingse Hoogstraat onderzoeken. Deze lange historische straat ligt tussen de Vlaardingse Haven en een modern winkelgebied. Samen vormen ze een veelzijdig stadshart met een ruim aanbod aan winkels en horeca. Bovendien biedt het nabij gelegen Midden-Delfland genoeg mogelijkheden om de hele dag te recreëren in de vrije natuur!

Deze markt specialiseert zich in biologische producten uit de streek, exotisch voedsel en ambachten. De markt verbindt de Vlaardingse identiteit aan het Midden-Delfland maar is ook een podium voor de diverse culturen binnen Vlaardingen en de regio. Door de markt regelmatig te organiseren bieden we zekerheid aan ondernemers en bezoekers en verbeteren we het imago van de Vlaardingse binnenstad.

Om een beeld te krijgen over de mogelijke bezoekers en het regionale bereik zouden wij u graag wat vragen willen stellen. We danken u erg voor uw aandacht en hulp hierbij’’

Vul Hier! de enquête in.

Vodafone

Liesveld 143, Vlaardingen

Meer over Vodafone →