Femalicious heeft mooiste etalage

29-12-2017 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Van 7 december tot 28 december is er in de Binnenstad Vlaardingen een etalagewedstrijd georganiseerd onder ondernemers om de mooiste Kerstetalage. De ondernemers met de mooiste kerstetalage ontvangen een dinerbon te besteden bij een lokale horecagelegenheid. Gisteren zijn de winnaars bekend gemaakt.

De winnaars op een rij:

1. Femalicious – bon voor een diner voor 2 personen bij Smakelijk
2. Blitz Kappers – bon voor lunch/dine voor 2 personen bij Westkaai
3. Urbin Design – bon voor een high wine voor 2 personen bij de Hofnar

Tot slot viel de jury ook de inspanningen van de eigenaressen van het pand van Vers Vlaardingen, JCL en Zeeman op de Hoogstraat op die veel werk hebben besteed om de binnenstad nog meer in Kerstsfeer te brengen en op deze manier bij te dragen aan de uitstraling van de binnenstad. Zeker met de nieuwe kerstverlichting in de Hoogstraat van Kerk tot Kerk en het Liesveld geeft dit een sfeervol kerstgevoel.

Over de etalagewedstijd
Onder het motto “Heb jij de mooiste Kerstetalage? Win een dinerbon!” heeft de Stichting Stadshart Vlaardingen een etalagewedstrijd georganiseerd. Iedere ondernemer in de Binnenstad Vlaardingen is gevraagd om mee te doen door de etalage van je eigen winkel zo feestelijk mogelijk in kerstsfeer aan te kleden.

De etalagewedstrijd was onderdeel van het totale programma van de Kerstmarkt Vlaardingen 2017. Deze is mogelijk gemaakt door de inzet van van veel vrijwilligers en ondernemers, Stichting Stadshart Vlaardingen, Stichting Halen en Brengen, Fonds Schiedam-Vlaardingen, BKS Parking, The Mind Office, Winkeliersvereniging Liesveld, Coöperatie Weekmarkten Vlaardingen U.A., De Groot Fonds en gemeente Vlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date