Feyenoord vrouwen brengen u pannenkoeken!

27-04-2020 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN – De Feyenoord Futsal vrouwen steunen op dinsdag 28 april Pannenkoekenhuis 't Hof in Vlaardingen. Op die dag krijgt u bij het bestellen van pannenkoeken als bonus een speelster van Feyenoord die deze bij u aan huis bezorgt.

De vrouwenselectie van Feyenoord Futsal organiseert op dinsdagavond 28 april van 17:00 tot 20:00 uur een unieke pannenkoekenactie om de ondernemers van Pannenkoekenrestaurant 't Hof in Vlaardingen te ondersteunen in deze heftige Coronatijd, waarin veel ondernemers het moeilijk hebben.

Het Pannenkoekenhuis is een familiebedrijf en de familie is trouw supporter van de vrouwenselectie. Op deze manier proberen de vrouwen van Feyenoord wat terug te doen voor alle steun. Immers samen sta je sterk!

Speciaal voor deze actie zijn de pannenkoeken deze avond maar 5 euro per stuk. Daarnaast geven de speelsters van Feyenoord Futsal op de eerste 200 pannenkoeken ook nog eens €1,50 extra korting. De snelle besteller betaalt dus maar €3,50 per pannenkoek en ontvangt hem uit de handen van Supercupwinnaar: De vrouwen van Feyenoord Futsal!


De bezorggebieden deze avond zijn:


Vlaardingen, Maasland, Maassluis, Schipluiden, Schiedam, Botlek Rotterdam, Hoogvliet Rotterdam en Pernis Rotterdam.

Het is natuurlijk altijd mogelijk je pannenkoeken op te komen halen bij Pannenkoekenrestaurant 't Hof en zo alsnog dit supergave initiatief te ondersteunen. 


Geef een pannenkoek cadeau!

Het is uiteraard ook mogelijk om een pannenkoek cadeau te doen aan iemand waarvan jij vindt dat diegene het verdient. Geef bij het bestelformulier aan dat je de bestelling op een ander adres wil afleveren en schrijf onderaan nog een leuk bericht en wij zorgen dat deze boodschap overkomt.

U kunt uw pannenkoek nu al bestellen op: www.feyenoordfutsal.nl/pannenkoeken/Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date