Fiets mee met de Tour de Kortenhof!

29-05-2019 Winkelen Advertorial

REGIO - Maandag 10 juni (2e Pinksterdag) gaat ie weer van start: De Tour de Kortenhof. De Tour de Kortenhof is een volledig uitgestippelde en verzorgde fietstocht van circa 45 kilometer door onze prachtige regio. U vertrekt maandag 10 juni vanuit Van Kortenhof Maassluis (Heldringstraat 101) op de door u gewenste starttijd van 11.00 uur - 12.00 uur of 13.00 uur. Onderweg zal u een paar keer worden verrast door onze bijzondere samenwerking met een aantal speciale partners! Maar daar verklappen we nu nog niets over…

Uiteraard wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht; voor, tijdens en na de fietstocht kunt u genieten van diverse lekkernijen en smakelijke drankjes. En na afloop ligt er voor alle deelnemers een leuk presentje klaar. Kortom een compleet verzorgde dag! Deelname aan deze fietstocht is helemaal gratis voor alle mensen die fietsen op een prachtige Van-Kortenhof-fiets. Heeft u geen Van-Kortenhof-fiets, maar wilt u toch graag deelnemen? Geen probleem, want voor slechts €7,50 kunt u ook genieten tijdens deze topdag.

Inschrijven kan tot en met donderdag 6 juni 2019 in alle vestigingen van Van Kortenhof of online via www.vankortenhof.nl. Er is deze editie slechts een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar en vol=vol! Dus schrijf u snel in. Na inschrijving ontvangt u uw startbewijs zodat u kunt deelnemen aan de leukste en gezelligste fietstocht van de regio! Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.vankortenhof.nl of kom langs in een van de vestigingen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date