Fietsnavigatie info-avond bij Van Kortenhof

14-11-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Fietsnavigatie ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet! De fietsnavigatie van MIO is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, verrassend én al vanaf €179,-. Toch begrijpen wij ook dat u door de vele mogelijkheden niet precies weet waar u op moet letten bij de aanschaf van fietsnavigatie. En hoe werkt het nu precies? Om die redenen organiseren wij in samenwerking met MIO Nederland op woensdag 30 november as een fietsnavigatie-informatieavond in onze vestiging in Maassluis.

Want als u heerlijk op uw ebike de mooiste fietsroutes wilt ontdekken, dan heeft u een andere navigatie nodig dan wanneer u op uw racefiets een uitgebreid trainingsschema wilt gaan volgen. Er is dus voor elk wat wils.

Door middel van een duidelijke presentatie leggen we de verschillende modellen aan u uit en lopen we door de mogelijkheden per type. We leggen u op een heldere manier uit hoe het werkt, zodat u precies weet hoe u thuis aan de slag kunt gaan. Daarnaast zijn er deze avond natuurlijk interessante aanbiedingen! Want MIO fietsnavigatie is natuurlijk ook een heel leuk cadeau voor de feestmaand!

Om 19.00 uur is er ontvangst met koffie/thee en wat lekkers. Om 19.15 uur start de avond met een algemene introductie voor alle aanwezige, waarna de groep gesplitst wordt in
e-bikers/tourfietsers en race/MTB'ers voor een uitleg/demonstratie op maat.

 
Uiteraard is deze informatieavond geheel gratis. Wilt u zich voor deze avond inschrijven? Meldt u dan nu aan via 010 - 5911440 of schrijf u direct in via onze website.

Gerelateerd