Categorieën

Service

Food & Fashion op het Van Hogendorpkwartier

Food & Fashion op het Van Hogendorpkwartier
Winkelen

Food & Fashion op het Van Hogendorpkwartier

  • Advertorial
  • 18-06-2015
  • Winkelen
Food & Fashion op het Van Hogendorpkwartier

VLAARDINGEN – De ondernemers van het Van Hogendorpkwartier organiseren zaterdag 20 juni van 12.00 tot 16.30 uur de Food & Fashion Experience! Bezoekers worden deze dag getrakteerd op heerlijke hapjes en kunnen genieten van de laatste mode. 

Het grote plein van het winkelcentrum wordt omgetoverd tot catwalk. De bezoekers kunnen plaatsnemen naast de catwalk en genieten van al het moois dat voorbij komt tijdens meerdere modeshows. Tijdens de shows verrassen de culinaire ondernemers van het Van Hogendorpkwartier de bezoekers met heerlijke hapjes. 

Iedereen is welkom. De modeshows worden verzorgd door Avanti Mode en Amigo Casual . Deze winkels bieden samen mode voor dames, jonge meiden en jongens.  Bekende merken schitteren op de catwalk en meer dan tien modellen showen de kleding! Veel winkeliers geven hun medewerking aan deze modeshow.  Schoenencentrum verzorgt de schoenen voor de modellen en Eyewish draagt zorg voor de zonnebrillen. Da Drogist de Vette verzorgt de visagie. 

De food specialisten van het winkelcentrum serveren tussendoor heerlijke hapjes. Poelier Westbroek, Slagerij Wapenaar, Delicatesse Hogervorst, Bakker Klootwijk, Slijterij Rietberg en Verhage Familierestaurant laten zich van hun beste, en lekkerste, kant zien. De gehele show wordt gepresenteerd door een lady speaker. DJ Arne zorgt voor de muzikale omlijsting.

21 juni Vaderdag

De Food & Fashion Experience  is op 20 juni; op 21 juni is het Vaderdag. Voor alle bezoekers een leuke gelegenheid om de leukste cadeaus voor papa aan te schaffen op 20 juni op het Van Hogendorpkwartier. Op het plein staan ook kraampjes van diverse winkeliers met leuke aanbiedingen.

Harsco Asia Pacific Investment B.V.

George Stephensonweg 15, Vlaardingen

Meer over Harsco Asia Pacific Investment B.V. →