Groot Sinterklaasfeest op Woon- & Autoboulevard Vlaardingen

25-11-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Zaterdag 26 en zondag 27 november is het groot feest op Woon- & Autoboulevard Vlaardingen (voorheen Hoogstad). Om precies te zijn op de Gerard Burgerlaan tussen Haco en BCC. Vier jij thuis of op school het Sinterklaasfeest met surprises? Kom dan op zaterdag 26 november van 12.00 tot 16.00 je surprise maken met hulp van knutselpiet, inpakpiet en rijmpiet.

Neem een kadootje mee of, nog beter, kijk bij de winkels op de Boulevard voor een leuk presentje en maak samen met de pieten en het knutselteam en leuke surprise met handgeschreven gedicht. Geen surprise of wil je niet knutselen? Kom dan gezellig kleuren, een brief schrijven aan de Sint en naar Sinterklaasliedjes luisteren? Aan het eind van de middag neem je je surprise mee naar huis en mag je je rechterschoen zetten (dus neem extra schoenen mee).

Op zondag 27 november ben je om 12.00 weer uur welkom voor PIETEN PRET en uiteraard een bezoek van Sinterklaas. Vanaf 14.00 mag je op vertoon van je linkerschoen je gevulde rechterschoen weer meenemen. Het Pieten Knutselhuis vind je dus op de Gerard Burgerlaan tussen Haco en BCC en is geheel GRATIS toegankelijk!

Zaterdag 26 november 12.00 – 16.00 uur.
Zondag 27 november 12.00 – 14.30 uur.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date