Heel veel Fun, Food & Fashion

06-05-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Op zaterdag 7 mei 2016 organiseert de winkeliersvereniging de Hoogstraatjes de ‘Fun, Food and Fashion’ dag. Veel kramen, Foodtrucks, Fashionshows, kinderactiviteiten en muziek vantwee2 DJ’s brengen de Hoogstraatjes tot leven!
 

Hoogstraat


Hier kunt u lekker snuffelen bij de verschillende kramen met onder andere brocante, woonaccessoires, sieraden, bloemstukken, Italiaanse producten en meer.  Ook kunnen de kinderen zich vermaken bij de Snoepjestuin en Haringen Verbinden die een leuke activiteit aanbieden. Op het middenstuk van de Hoogstraat worden, verdeeld over de dag, drie fashionshows georganiseerd. JCL Fashion, PSTL Womenswear, SY Lifestyle, Threshold Fashion en KIM (haarstyling) showen u de nieuwste trends op het gebied van mode en haar. 

In het pand waar voorheen restaurant San Remo gevestigd was treft u een gezellige (biologische) markt met eten, drinken, boeken en meer. En in de galerie en atelier van Susan Ruiter exposeren diverse kunstenaars hun werk. De hele ruimte wordt gevuld met unieke tassen, sieraden en kleurrijke schilderijen. Loop gezellig even binnen.
 

Korte Hoogstraat


Krijgt u trek? Dan bent u op de Korte Hoogstraat op de juiste plaats!  Een overheerlijke espresso met een taartje van Erna’s Tasty Food, een Thais hapje uit de CurryVan, poffertjes of een tapasplankje van Sedney Culinair? Het is allemaal te verkrijgen bij de diverse foodtrucks en foodkramen!

Kortom, op 7 mei moet u in de binnenstad zijn, want in het hele centrum zijn leuke activiteiten! De Fun, Food & Fashion dag kunt u van 10.00 uur in de ochtend tot 17.00 uur bezoeken. Samen met alle deelnemers hopen wij natuurlijk ook op een heerlijke zonnestraaltje. 

U kunt op de hoogte te blijven van het evenement en de nog komende evenementen via de  Facebookpagina www.facebook.com/hoogstraatvlaardingen of via www.hoogstraat.net