Heerlijke asperges bij Super van Lopik

15-03-2018 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Bent u ook zo gek op asperges en kunt u niet wachten tot ze er weer zijn? Welnu, wachten hoeft niet meer.  Zaterdag 17 maart heeft Super Van Lopik de eerste verse ‘Boeregoed’ asperges van de regio. Om te voorkomen dat u net te laat bent voor een bundeltje verse asperges kunt u ze nu al bestellen. Stuur een mailtje naar Super van Lopik: ja ik wil … Kilo asperges) en ze liggen vanaf zaterdag voor u klaar.

Het bijzondere is dat u daarmee mogelijk maakt dat ook mensen met een kleine portemonnee asperges kunnen kopen bij Super Van Lopik. U betaalt een gewone, redelijke prijs, waardoor onze klanten met een kortingspas de asperges voor een hele lage prijs kunnen kopen. Zo maken we met elkaar de wereld toch weer een beetje leuker.

Boeregoed


Boeregoed is een uniek regionaal project waarin meerdere doelen samenkomen. Een groepje bevlogen mensen startte in 2013 in een oude kas in De Lier. Ze wilden gezond, smaakvol en duurzaam eten toegankelijk maken. Dichtbij, vers en vanuit een werkwijze die beter is voor mens en milieu. Daarnaast staat Boeregoed voor hulp aan mensen om te re-integreren in de samenleving en het arbeidsproces en vinden ze het belangrijk om door innovatie en educatie kennis te vergaren en door te geven. Het resultaat? Gezonder, verser en lekkerder eten uit de buurt!

Gerelateerd