Het Vlaardings matras!

24-03-2016 Winkelen Advertorial


VLAARDINGEN - Veel mensen hebben last van rugproblemen. Een matras is meestal niet de oorzaak van rugproblemen, maar kan wel pijnklachten verminderen of voorkomen. Tenminste, als je een goed matras hebt. Er zijn zoveel verschillende matrassen  dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. En wat is het beste matras? Er is eigenlijk niet zoiets als het beste matras, want iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren. Het beste matras is het matras dat voor u werkt! 

Van Heusden Slaapcomfort, specialist in alles wat met slapen te maken heeft, kan  u helpen te zoeken naar wat voor u de juiste keuze is. Dit geheel vrijblijvend en gratis. Wij zijn dealer van Tempur, Auping, Pullman en Ultima. Daarnaast hebben wij ook mooie, kwalitatief goede bedden in een goedkoper prijsklasse. Voor elk wat wils! 

Dus kom langs en laat u rondleiden in onze 1000 m2 grote showroom op de Gedempte Biersloot (vlak naast de parkeergarage Hoogstraat). En mocht u het nog niet weten... wij hebben een 90 dagen slaapgarantie. Als onverhoopt toch blijkt dat uw nieuwe matras niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met deze garantie het matras éénmalig binnen 90 dagen omruilen. Vraag ons naar de voorwaarden.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date