Hij is er weer: de Yorcom Adventskalender!

03-12-2022 Winkelen Ingezonden mededeling

VLAARDINGEN - De Yorcom Adventskalender is er weer, maak vandaag nog je vakje open en pak je voordeel. Iedere dag een nieuwe aanbieding, actie, gratis product of dienst, combi deals en kortingen tot maar liefst 70 procent. Het is allemaal al duur genoeg dus doe er je voordeel mee!

Hoe werkt de Yorcom online adventskalender?
Bekijk hier de Adventskalender en klik op het vakje van vandaag en volg de instructies om gebruik te maken van de actie. Pak je korting of cadeau, want OP=OP! Deze Adventskalender actie loopt tot en met 26 december. Oja en onder een van de Yorcom (witte) vakjes zit een deze dagen ook nog een extra verrassing. :-)

Wat is een adventskalender eigenlijk?
Advent is in het christendom de benaming voor de periode voor kerst. In 1840 bedachten ouders wegen om de tijd tot de kerst voor hun kinderen meer voelbaar te maken... meer weten? Lees hier meer info over het ontstaan van de adventskalender.

Op zoek naar een leuk kerstcadeau?
Yorcom helpt je vast op weg met veel leuke kerstcadeaus voor de kids, vader & moeder maar ook voor opa & oma. Er zijn zelfs leuke cadeautips tot 10 euro.

TIP: Het ultieme kerstcadeau voor hem en haar is een Kobo e-Reader. Alleen deze week nog in de aanbieding met gratis extraatje. Op=OP! Bekijk hier de actie van de Kobo Libra 2 e-Reader en mis deze kans niet want alle e-Readers worden duurder per 1 januari 2023.

Fijne feestdagen!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date